20 Eylül 2012 Perşembe

New Indispensable Place Nominee - Drunken Duck-



It hasn't been an indispensable place yet but soon it seems will be. :)

Daha vazgeçilmez demek için erken ama tez vakitte vazgeçilmezler arasına girecektir. Rock'n Beer'ın kendini bozması nedeniyle çok güçlü bir aday kendileri. :D




Why Drunken Duck? not others?
It provide to its guests
-Kinds of Beers (most important thing)
-Good meals with reasonable prices
- Nice personnel (two of are my friend :D)
-Comfortable atmosphere (colorful coaches, I love them)
But it needs to update its website. On website it seems still contract with Efes Pilsen, but now it isn't selling Efes Pilsen and its products. Like Bomonti. It has a new contract with Tuborg. I dont't like Tuborg but there are a lot of different beer brand, beside Tuborg. like Leffe.
By the way popcorn is unlimited. I prefer salty peanut but I can conn with popcorn. :)

Bi 3-4 ay öncesine kadar Rock'n Beer bizim için vazgeçilmezdi. Alsancak'a gittiğimizde ayaklarımız otomatik olarak biri oraya götürüyordu. Ama son 6 aydır belki de daha fazla bi süredir Rock'n Beer pek eskisi gibi değil. 
Tamam Efes Pilsen'le olan anlaşmasının yerine Tuborg'la anlaşmış olabilir. Calsberg sattığı sürece bu hiç sorun değil ama Tuborg dışında hiç bir biranın bulunmadığı o son bi kaç gidişimiz bizdeki güzel 3 yıllık geçmişini sildi.

Şimdi ayaklarımız bizi yine Muzaffer İzgü Sokağına kadar götürüyor fakat tam olarak 3 bar yana. :D
Burası ilk olarak renkli koltuklarıyla gözüme çarpsa da Leffe sattığını gördüğüm an oldukça şaşırsam da takdirimi kazandı.
Yalnız websitesinin yenilenmeye ihtiyacı var. Menülerde hala Efes Pilsen esintileri var ve Leffe'ten eser yok :D



Hep biralardan bahsediyorum farkındayım :D 
Burada ayrıca pek çok kokteyl de var. Arkadaşım İlker hala burda çalışıyor olsaydı hepsinin güzel olduğuna dair garanti verebilirdim; fakat şuan İstanbul'da Mutfak Sanatları Akademisi'nde olduğu için yerine bi hatun koymuşlar bara, shotlar ve kokteylerin son hali nedir bilmiyorum o yüzden. :D
Eski Sardunya ve Rock'n Beer çalışanlarının ortaklaşa açtığı bu barı geç benimsedik ama yakın zamanda vazgeçilmezlerimizin arasına ekleyeceğiz gibi görünüyor.



Bu arada Eskişehir'de çok sevilen Varuna Los Amigos ve Varuna Del Mundo'nun sahipleri İzmir'e de "Gezgin" adında şube açmaya karar vermişler.
 İyi de yapmışlar. 
Yer itibariyle tam olarak Muzaffer İzgü Sokağı Drunken Duck ve Sardunya'nın arasındaki eski 13'ü seçmişler.
Eskişehir'de kapanan Gezgin bar değil cafeydi ama açıldığı yer itibariyle yeni açılan bar olacaktır. Umarım kendilerinden ödün vermeden Muzaffer İzgü Sokağındaki birbirine benzeyen diğer barlardan yaratıcılıklarıyla kendilerini ayrı tutabilirler.
Onlara bol şans şimdiden.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder