23 Temmuz 2012 Pazartesi

Another Long Way

But this time more than Eskisehir-Izmir. 
Tomorrow I will be set off a long way which will end in Olympia. Ofcourse I will have breaks in Izmir to packing and Athens. Olympia is a small town, which's population around 11.000. I am not hopefull for Olympia, but I am really excited about Athens. :)

Yarın uzun bir yol daha beni bekliyor. Ömrümün yollarda geçtiği hissine kapılıyorum bazen; ama bundan şikayetçi olduğum söylenemez tabi :D Tek sorun gidilecek yere uygun kıyafet seçip bavulu minimumda tutabilmek. Son zamanlarda bundan nefret eder duruma geldim. Ama bu sefer yaz okulunun yanı sıra tatil amacı da var, daha eğlenceli olur diye ummaktayım.
Araştırdığım kadarıyla Olimpiya oldukça küçük bir kent, ama önemini tarihten alıyor ve ilk Olimpiyat Oyunlarının oynandığı yer olarak biliniyor. Şehrin resimlerine de baktım tabi ki bilinçli bir turist olarak ama pek umut verici olmadılar. Bi Efes değil kendileri. :D Neyse gidip görmeden kesin yargılara varmasam iyi olacak gibi. Umarım bizi, gördüklerimden fazlası bekliyordur. :)
Neyse ki dönüşten önce Atina'da geçirilecek bir gün var, o bütün haftaya bedel olabilir. Hem orda ders, sunum vs. de yok. :D






Photos from Wikipedia.

If you want to see more photo or info, Tripadvisor is the best place. You can click icon.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder