21 Temmuz 2012 Cumartesi

Eskişehir'de UEFA Coşkusu

Last week Eskişehir was very dynamic, thanks to Scot St Johnstone FC supporters. They came to Eskişehir, because of UEFA Europe League preselection match with Eskişehirspor FC. 
At the end of the 90 minutes, winner was Eskişehirspor with 2-0 score. But return match will be play on 26th of July under hosting of St Johnstone. If Es-Es can skip this lap, they will play with Olympic Marseille.

Geçtiğimiz hafta Eskişehir sokaklarında futbol coşkusu hakimdi. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçı için taa İskoçya'dan kalkıp gelen fanatik ve neşeli St Johnstone taraftarları Eskişehir'e yeni bir hava kattılar. Sokaklarda geleneksel kıyafetleri "Kilt"'le gezenler, güneşi görünce kaçırmayıp hemen güneşlenenler... Eskişehir için ilginç bir haftaydı. :D
İlk maçta Eskişehirspor 2-0 galip geldi, rövanş maçı da haftaya İskoçya'da oynanacak ve Es-Es bu turu geçerse rakibi Fransa'nın eski gücünden pek eser kalmamış gibi görünse de Eskişehir için güçlü bir rakip olan Marsilya takımı.










 P.S.: Photos from Tribün Dergi and Eskişehir Güncel
 Bu sefer çok alakalı not: Fotoğraflar Tribün Dergi ve Eskişehir Güncel'den. Sanırım bi tane de Milliyet'ten arakladım :D



Başarılar ES-ES
Good Luck- Viel Glück
(yeni bir dile daha başlamanın vakti geldi sanırım :D )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder